Význam manažérskej etiky pri formovaní firemnej kultúry - Belejová, Martina
Definovanie manažérskej etiky a firemnej kultúry. Vplyv firemnej kultúry na výsledky firmy. Úloha etiky pri formovaní firemnej kultúry.