Využitie kalkulačných metód v nákladovom controllingu - Tóth, Miroslav, 1961-
Nákladový controlling slúži pre vnútropodnikové riadenie nákladov. Úlohy nákladového cotrollingu. Metódy kalkulovania nákladov. Základné metódy zisťovania nákladov v konkrétnych výrobných podmienkach.