Riziko z pohľadu spotrebiteľov - Littvová, Zuzana
Vývojové trendy a úlohy životných a neživotných poistení. Potreby a postoje spotrebiteľov k výskytu rizík. Znižovanie rizika a pravdepodobnosť strát z neho vyplývajúcich. Delenie možností krytia rizík poistením.