Osobitné formy vyplácania zisku v akciovej spoločnosti - Hodál, Matej
Rozdeľovanie zisku akciovej spoločnosti medzi akcionárov. Pojem dividenda. Naturálna dividenda. Akciová dividenda. Spätný nákup akcií.