Vytesňovanie menšinových akcionárov (squeeze out) a uplatnenie práva na odkúpenie akcií (sell out) v slovenskom právnom poriadku - Holub, Dušan
Základná charakteristika inštitútu squeeze out/sell out. Podstata a účel squeeze out. Squeeze out v Európskej únii. Postup pri squeeze out. Primeranosť a výška protiplnenia. Sell out. Právna úprava.