Dotácie ako forma štátnej pomoci pre malé a stredné podniky a ich účtovné zobrazenie - Turská, Eva
Všeobecná charakteristika štátnej pomoci. Dotácie ako predmet účtovníctva. Účtovné zobrazenie dotácií na obstaranie dlhodobého majetku a technického zhodnotenia, dotácií na úhradu nákladov a dotácií na úhradu úrokov. Dotácia na obstaranie nového osobného motorového vozidla. Vplyv dotácií na výsledok hospodárenia a základ dane z príjmov.