Manažment znalostí v dimenzii finančného rozhodovania podniku - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Nástroje manažérskych trendov, riadenie a správa znalostného kapitálu. Manažment znalostí v dimenzii finančného manažmentu podniku. Implicitné a explicitné znalosti v podniku. Konkurenčná výhoda a rast trhovej hodnoty.