Dopad globálnej finančnej a hospodárskej krízy na finančnú situáciu slovenských podnikov - Zalai, Karol
Situácia v slovenských podnikoch ovplyvnená globálnou finančnou a následne hospodárskou krízou s dopadom na podnikové financie. Rentabilita a finančná výkonnosť. Podiel stratových a ziskových podnikov.