Stabilizačný program na ozdravenie verejných financií Nemeckej spolkovej republiky na roky 2010 až 2013 - Martincová, Marta, 1955-
Štruktúra vládnych príjmov a výdavkov v roku 2010 v Nemeckej spolkovej republike. Federálny rozpočet nemeckej spolkovej vlády na rok 2010 s perspektívou pre najbližšie roky. Plánovaný deficit verejných financií do roku 2013. Odporúčania Rady ECOFIN Európskej únie. Stabilizačný program verejných financií vlády Nemeckej spolkovej republiky.