Aspekty zodpovedného podnikania subjektov trhu mobilných operátorov Slovenskej republiky - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné charakteristiky trhu mobilných operátorov na Slovensku. Vývoj na telekomunikačnom trhu Slovenska v roku 2009. Trh pevných služieb. Trh mobilných služieb. Základné princípy zodpovedného podnikania subjektov mobilných operátorov v SR. Príklady neetického správania subjektov mobilných operátorov.