Krátkodobé anomálie výnosov akcií - momentum - Ďurana, Lukáš
Indikátory ako nástroje technickej analýzy. Welles Wilder, známy obchodník, vynálezca indikátora Momentum. Základná charakteristika a funkcie indikátora Momentum. Riziko, výnosy a cenová zotrvačnosť.