Postavenie služieb v slovenskej ekonomike v čase krízy - Kovaříková, Barbora
Autorka pomocou grafického znázornenia postupného vývoja služieb, poukazuje na ich významnú anticyklickú vlastnosť. Spotreba domácností na Slovensku. Platobná bilancia v službách. Zamestnanosť v službách. Opatrenia na posilnenie pozície služieb v čase krízy.