Aplikácia metód transferového oceňovania - Harumová, Anna, 1955-
Základné pravidlá a problematika transferového oceňovania. Právne rozmery. Legislatíva a štátna daňová správa. Metódy transferového oceňovania. Medzinárodné úpravy v oblasti transferového oceňovania.