Finančná flexibilita vo finančnom riadení - Hucová, Elena
Pojmové vymedzenie finančnej flexibility a vybrané teoretické prístupy kapitálovej štruktúry. Zdroje financovania podniku a pohľad na tieto kritéria. Finančné riadenie a kapitálová štruktúra podniku.