Subjektivita a skreslenie v ohodnocovaní - Jánošová, Zuzana
Problematika subjektivizácie a skreslenia, ktoré môžu vstupovať do procesu stanovenia hodnoty podniku. Nepresnosť výslednej hodnoty podniku stanovenej hodnotiacim subjektom.