Vybrané otázky dlhodobého ekonomického rastu - Flaška, Juraj
Hospodársky vývoj každej ekonomiky je stále podmienený vnútornými a vonkajšími faktormi. Osobitná pozornosť sa venuje otázkam a poznatkom o faktoroch ovplyvňujúcu makroekonomickú politiku a dlhodobý ekonomický rast. Prehľad najdôležitejších názorov na makroekonomickú politiku ovplyvňujúcu dlhodobý rast.