História a súčasnosť TBD a príslušnej legislatívy v SR - Abaffy, Dušan
Vodné diela treba sústavne kontrolovať z technicko-bezpečnostného hľadiska. Technicko-bezpečnostný dohľad na Slovensku, história. Zákony zaoberajúce sa vodohospodárskymi stavbami a ich ochranou.