[Úloha socialistického štátu vo vonkajších ekonomických vzťahoch] - Rozborilová, Dária
Recenzia na monografiu, ktorá predstavuje relatívne ucelenú teóriu monopolu socialistického štátu vo vonkajších ekonomických vzťahoch.