Rozhodovanie o finančnej situácii firiem pomocou matematicko-štatistických metód - Bolgáč, Ján, 1959-
Použitie matematicko-štatistických metód v predvídaní finančného vývoja firiem. Metódy viacrozmernej diskriminačnej analýzy - Altmanov index finančného zdravia a index bonity.