Branche Specific Elements in Slovakia's Retailing - Lesáková, Dagmar, 1949-
Maloobchodné podnikanie poslednej dekády na Slovensku. Analýza troch hlavných skupín maloobchodníkov v krajine. Štruktúra slovenského maloobchodu. Trendy v maloobchode. Nákupné zvyky slovenských spotrebiteľov. Vzťahy medzi obchodníkmi a spotrebiteľmi.