Manažment kvality s podporou iGRAFx - Horníková, Adriana
Požiadavka súčasnej doby - riešiť problémy a inovovať. Riešenie inovácií s podporou štatistických metód, metodikou riadenia a zlepšovania kvality, štatistického riadenia kvality, hĺbkovej analýzy údajov a možnosťou modelovania a simulovania podnikových procesov pomocou softvérových systémov iGrafx a pod. Modulový softvérový nástroj - systém iGrafx.