Prediktívne modelovanie s využitím SAS enterprise miner - Labudová, Viera, 1958-
Možnosti použitia hĺbkovej analýzy údajov na predpovedanie hodnôt premennej, ktorá identifikuje prítomnosť choroby u pacienta. Analýzy, ktorých výsledky sú prezentované, boli uskutočnené na reálnej databáze údajov pochádzajúcej z medicínskej praxe. Na odhad pravdepodobnosti vzniku choroby boli vytvorené tri modely: model logisitickej regresie, model rozhodovacieho stromu a model neurónovej siete.