Stratégia EU 2020 a ohrozenie chudobou v regiónoch Slovenska - Ivančíková, Ľudmila
Porovnanie agregovaného indikátora chudoby s celoeurópskym priemerom. Znižovanie podielu osôb ohrozených chudobou a sociálnou exklúziou. Disparita medzi jednotlivými krajmi SR. Boj proti chudobe a stratégia na národnej a európskej úrovni.