Pohľad na regióny Slovenska cez prizmu chudoby - Želinský, Tomáš
Porovnávanie regiónov Slovenska (kraje na úrovni NUTS 3) z pohľadu vybraných konceptov chudoby. Zhodnotenie úrovne chudoby jednotlivcov v krajoch SR. Využitie metodiky navrhnutej Eurostatom (Európska komisia 2009). Porovnania národnej a regionálnej hranice chudoby.