Metódy hodnotenia v regionálnych analýzach - Vojtková, Mária, 1966-
Regionálne hodnotenie ako dôležitý nástroj pre uvedomenie si reálnej pozície regiónu v určitom priestore. Jednorozmerné porovnávanie. Viacrozmerné provnávanie.