Jak přejít z daňové evidence na účetnictví - Děrgel, Martin
Administratívna náročnosť prechodu z daňovej evidencie na účtovníctvo. Prevedenie majetku a záväzkov do účtovných kníh. Postupné rozloženie prechodu pohľadávok a zásob. Rozdiely medzi daňovou a účtovnou evidenciou.