Dôchodok ako cieľ kapitolky z finančného plánovania - Baláž, Vladimír
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Výpočet nákladov sporenia na konkrétny cieľ (kúpa auta a nehnuteľnosti, resp. sporenie na vzdelávanie detí) a výpočet dôchodku.