Employee growth in Slovak knowledge-intensive business - Bajzíková, Ľubica
Podniky založené na vedomostiach - ich úloha vo vedomostnej spoločnosti. Výskum, metodológia, diskusia. Využitie informačných technológií a informačných služieb. Vzdelávanie, tréning zamestnancov.