Příjmy z pronájmu a prodeje nemovitosti z hlediska daně z příjmu - Sedláková, Eva
Nájomná zmluva a podmienky prenájmu nehnuteľností v Česku. Príjmy z prenájmu nehnuteľností z titulu spoluvlastníctva. Nepeňažné plnenie nájomného. Technické zhodnotenie a odpisy.