Problematika medzinárodného ekonomického práva - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Vymedzenie pojmu a predmetu medzinárodného ekonomického práva. Pramene a základné princípy medzinárodného ekonomického práva. Funkcie medzinárodného práva verejného ako aj ekonomického. Medzinárodné finančné právo.