Migrácia občanov z krajín A8 do Veľkej Británie - Billý, Ľubomír
Masová migrácia občanov z krajín označovaných ako krajiny A8 (Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Litva, Lotyšsko, Estónsko, Slovinsko) do Veľkej Británie. Faktory, ktoré prispeli k migrácii občanov do Veľkej Británie. Príčiny tejto migrácie. Problémy migrantov. Dopady migrácie občanov z krajín A8 na Veľkú Britániu.