Knowledge management - komplexná disciplína - Cárachová, Magdaléna
Knowledge management predstavuje všetky vedomostné aktíva, ktoré napomáhajú k vyššej konkurencieschopnosti organizácie. Je jedným z najdôležitejších faktorov úspechu podnikov. Technologická podpora znalostného manažmentu. Konkurenčné spravodajstvo ako jedna z kľúčových oblastí znalostného manažmentu.