Analýza príspevkov zložiek HDP v rokoch 1995-2007 v ekonomike SR - Flaška, Juraj
Otázky vplyvu príspevkov jednotlivých zložiek HDP v ekonomike SR. Analýza príspevku každej zložky HDP samostatne. Skúmané obdobie rokov 1995 až 2007 je rozložené na tri medziobdobia a to na roky 1995 až 1998, 1999 až 2002 a 2003 až 2007. V závere analýzy ide o analýzu vývoja domáceho dopytu ako aj miery investovania.