Daňové rezidentství - Pfeilerová, Jaroslava
Problematika daňového rezidentstva v Česku. Rozsah daňovej povinnosti a daňového rezidentstva fyzických a právnických osôb. Správne určenie a zmena daňového rezidentstva. Príklady.