Vplyv remitencií na regionálny rozvoj - Billý, Ľubomír
Vzájomná súvislosť medzi migráciou a remitenciami. Vplyv na mikroekonomický priestor. Motívy a prínos posielania remitencií v regionálnom rozvoji. Príklady remitencií na rast produktivity a ľudského kapitálu.