Dopady globálnej finančnej a hospodárskej krízy na región strednej a východnej Európy - Cséfalvayová, Katarína
História krajín strednej a východnej Európy a ich prechod z centrálne plánovanej na trhovú ekonomiku. Prudký hospodársky vzostup pred vypuknutím krízy. Dopady krízy a hospodárska politika vlád.