Obsahové zložky učiteľského vzdelávania - Kontírová, Silvia
Význam učiteľskej profesie a závažnosť vzdelávania učiteľov ako celoživotného procesu ich profesionalizácie. Komparácia obsahových zložiek vzdelávania a príprava pre výkon učiteľského povolania v školskej praxi.