Faktory hospodárskeho rozvoja ekonomík v postkrízovom období - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Transformácia ekonomickej krízy do krízy dlhovej. Odstrániť problémy zadĺžených ekonomík môžu iba dve riešenia: vysoká inflácia a vyššie zdaňovanie obyvateľstva.