Dvě cesty ke třetí roli vysokých škol. Srovnání koceptualizace OECD a UNESCO - Krčmářová, Jana
Poňatie tretej role vysokých škôl podľa dokumentov medzinárodnej organizácie OECD a UNESCO týkajúce sa verejnej vzdelávacej politiky. Komparatívna analýza chápania novej role terciárneho vzdelávania v procese globalizácie.