Dlhodobé alebo krátkodobé investície v súčasnosti - Chovancová, Božena
Globálna finančná kríza priniesla aj zmenu v postojoch pri investovaní. Slabé stránky stratégie Buy and hold. Problém diverzifikácie rizika. Platnosť stratégie cost averaging efect.