Kalkulácia nákladov životného cyklu výrobku - Serina, Pavol
Vznik nákladov výrobku v priebehu jeho životnosti. Faktory pôsobiace na náklady životného cyklu. Podstata kalkulácie nákladov životného cyklu. Možnosti znižovania nákladov spojených s nákladmi životného cyklu. Využitie kalkulácie nákladov životného cyklu.