Postavenie žien na slovenskom pracovnom trhu - Svoreňová, Soňa
Súčasný stav legislatívy zabezpečujúcej rovnaké zaobchádzanie so ženami a mužmi. Tri havné oblasti, v ktorých sú ženy postihnuté nerovnosťou - pracovný život, život verejný, postavenie ženy v rodine. Situácia v Slovenskej republike v číslach.