Analýza právnych rizík - súčasť manažmentu organizácie - Šukalová, Viera
Riziko - charakteristika. Ochrana proti riziku. Právne riziká. Právne a protiprávne úkony. Interné predpisy, pracovný poriadok, obchodné tajomstvo, ďalšie interné normy podniku. Základné legislatívne normy. Zmluva ako jeden z najdôležitejších typov právnych úkonov. Ochrana osobných údajov. Právna ochrana subjektu. Právo na ochranu zdravia pri práci. Právny audit organizácie.