[Řízení platební schopnosti podniku] - Polednáková, Anna, 1957-
Recenzia na monografiu, ktorá je venovaná problematike riadenia platobnej schopnosti podniku. Odborná kniha je rozdelená do šiestich samostatných kapitol, ktoré sú doplnené praktickými príkladmi ako aj použitou literatúrou.