Zákon o spotřebitelském úvěru - větší ochrana pro spotřebitele - Kučera, Petr
Ochrana sptrebiteľov a regulačné aktivity Európskej únie. Implementácia európskej smernice Consumer Credit Directive (CCD) číslo 2008/ 48/ES. Definícia informačnej povinnosti. Overovanie bonity klientov. Úverové registre a zhodnotenie rizík.