Efektivní využití dat - Živnůstka, Jiří
Vzťahy so zákazníkmi a firmy podnikajúce na finančnom trhu. Oboznámenie sa so zákazníkom a jeho potrebami. Vzájomná dôvera a zbieranie dát. Určenie hodnoty zákazníka (Customer Value Management), udržanie zákazníka (Client Retention), a ponuka správneho produktu (x-sell).