Personálny controlling - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmu personálny kontroling. Základné nástroje personálneho kontrolingu. Výsledky personálneho kontrolingu - reporting. Zavedenie personálneho kontrolingu v organizácii. Príklad vybraných úloh personálneho kontrolingu v maloobchodných predajniach športových potrieb a športových odevov.