Združenie fyzických osôb v daňových súvislostiach - Brnová, Miroslava
Právne hľadisko združenia bez právnej subjektivity. Definovanie dojednaného účelu, ktorý má byť združením dosiahnutý. Majetok v združení. Záväzky voči tretím osobám. Majetkové vysporiadanie. Účtovanie. Združenie a zákon o dani z príjmov. Ukončenie činnosti v združení. Ukončenie činnosti celého združenia. Združenie a zákon o DPH. Praktické príklady.