Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2010 - Strýčková, Jolana
Zmeny pri vykonaní ročného zúčtovania zdravotného poistenia (RZZP) za rok 2010. Podstata RZZP. Povinnosť podať RZZP. Oslobodenie poistencov od povinnosti vykonať a podať RZZP. Sadzba poistného. Termíny vykonania RZZP za rok 2010. Tlačivá na vykonanie RZZP. Zamestnanec, zamestnanec s iným príjmom, zamestnávateľ a ich vymeriavací základ. Samostatne zárobkovo činná osoba (SZČO) a RZZP. Poistenec štátu. Samoplatiteľ.