Slovensko stále láka
Makroekonomické ukazovatele Slovenska majú pozitívny trend vývoja. V súčasnosti slovenskej ekonomike výraznou mierou pomáhajú aj zahraničné investície. Podmienky pre zahraničných investorov na Slovensku. Podiel podnikov so zahraničnou účasťou na HDP Slovenska. Predovšetkým ide o malých a stredných podnikateľov.